Зустріч з представниками Дніпропетровського обласного молодіжного центру

2024.02.08 17:45

Сьогодні, 8 лютого, наші учні завітали на зустріч з представниками Дніпропетровського обласного молодіжного центру (ДОМЦ), яка відбувалась у приміщенні Криворізької загальноосвітньої школи №19.Слід відмітити, що сучасна цифрова платформа ЮНІСЕФ U-Point Дніпро, яка відкрилась нещодавно на базі ДОМЦ в рамках проекту U-Report, об’єднує проактивну молодь нашого регіону, яка прагне впроваджувати зміни у різних аспектах суспільного життя шляхом анонімних опитувань. Це допомагає доносити і враховувати думку молоді у вирішенні глобальних питань до стейкхолдерів, а також формувати нову молодіжну політику у регіоні та країні.
Не обійшлося без інтерактивних та цікавих командних завдань і сьогодні. Учні в розважальній формі дізналися про історію та розвиток проекту, долучилися до онлайн-платформи, вирішували актуальні питання, спілкувались та з задоволенням взяли участь у цікавому розіграші від команди U-Report. Дві наші учениці отримали по футболці з актуальним надписом "Твоя думка важлива!".
Наприкінці заходу усі присутні охоче послухали акустичні твори від гурту «Еліс» та відмітили, як швидко сплинув час у теплій дружній атмосфері.