ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ

2024.01.12 18:12

11 січня, у Криворізькому професійно транспортно-металургійному ліцеї, відбулось засідання педагогічної ради, під час якого було проаналізовано роботу педагогічного колективу за І семестр 2023-2024 навчального року та визначено пріоритетні напрями роботи закладу освіти на ІІ семестр 2023-2024 н.р.

Було обговорено питання тісної співпраці з підприємствами-партнерами, на яких проходять практику учні нашого закладу. Визначено стратегічні напрямки взаємодії з міським Центром Зайнятості та потенційними замовниками робочих кадрів, найбільшими з яких є АТ «Укрзалізниця», ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», АТ «Криворізький залізорудний комбінат».

Була зосереджена увага на навчальній, методичній та виховній роботі педагогів і навчально-виробничій діяльності майстрів виробничого навчання з учнями в реаліях сьогодення. Зазначено найбільш дієві платформи та освітні портали для онлайн занять, що використовуються для поліпшення навчального процесу та найкращого засвоєння матеріалу здобувачами освіти.

Відзначили вчителів, учні яких здобули переможні місця у різноманітних освітніх конкурсах і змаганнях національного та регіонального рівнів.

Адміністрацією закладу було високо оцінено майже дворічну волонтерську діяльність учнів закладу, педагогів та майстрів виробничого навчання ліцею. За весь час з початку війни ними виготовлено та передано на фронт близько 2000 окопних свічок, десятки пічок «буржуйок», 150 маскувальних сіток, продуктові набори та смаколики, речі, взуття тощо.