Заряджені гідністю та жагою до свободи

2023.11.21 18:40

 

Учнівське самоврядування – це один з провідних напрямків для самореалізації кожного учня, орієнтований  на розвиток лідерських якостей, становлення громадянської та патріотичної позиції та пропаганди загальнолюдських цінностей. На чолі учнівського самоврядування  стоїть Президент, завдяки якому актив дітей рухається в заданому правильному напрямку.  Співпраця учнів та педагогів спрямована для досягнення згуртованості усіх учасників освітнього процесу. Ключовою роллю в демократичній школі є роль діяльності учнівського самоврядування.

Сьогодні у Криворізькому професійному транспортно-металургійному ліцеї відбулося чергове засідання активу ліцею.

Присутні були всі лідери навчальних груп на чолі з Президентом КПТМЛ Андрієм Гулієнковим, директором Віктором Легуном та заступником директора з навчально-виховної роботи Наталією Груєнко. Наші активісти – це генератори нових ідей з якими ми обов’язково переможемо ворога та побудуємо гідну, вільну державу.

На засіданні старости груп вшанували пам'ять загиблих учасників Революції Гідності, військовослужбовців, добровольців, волонтерів, які віддали своє життя за Україну, її волю та свободу