З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, РІДНИЙ ЛІЦЕЙ!!!!!!!

2023.05.01 12:47

28 квітня наш ліцей святкував 40 років від дня заснування навчального закладу.

Значний і славний шлях – від професійно-технічного училища (Наказ Дніпропетровського управління, №143, від 15.03.1983  до транспортно-металургійного ліцею (Наказ МОН України №534, від 01.10.2002 р. «Про вдосконалення професійно-технічних навчальних закладів Дніпропетровської області») – здолали численні покоління педагогів, завзято працюючи над підготовкою і вихованням все нових і нових фахівців для транспортно-металургійної галузі України .

 

Ліцей виховав та дав путівку в життя не одному поколінню випускників. Незмінно високий рівень навчання завжди давав відповідний результат.Тисячі випускників по закінченні навчання несуть світлі спогади крізь життя про наш навчальний заклад, де вони здобули важливі професійні навички, навчилися долати труднощі на життєвому шляху, самопосвятно займатися своєю благородною справою. 

Давні освітні традиції, інноваційні методи викладання, змістовна навчально-методична, виховна, сприяють і сьогодні формуванню нової генерації трудових кадрів, які гідно реалізовують себе у сучасному просторі суверенної Української держави.

Наша країна переживає зараз дуже складні часи. В умовах війни та  збройної агресією росії, освітяни - на своєму трудовому фронті працюють сумлінно, відповідально ставляться до виконання посадових обов’язків і вже цим наближають перемогу.

Хоч ворог і намагається занурити нас у темряву, але ми продовжуємо жити, працювати, не забуваємо відмічати світлі, позитивні події в нашому житті.

Ми, українці – народ, який має древню історію, багату культуру і калинову мову, які треба захищати. Ми в боргу перед захисниками, які боронять нашу державу від рашистської нечесті. Їм потрібні як наші молитви, так і спільні дії сьогодні, щоб побудувати справедливе суспільство у європейській державі!

Ми завжди будемо пам’ятати справжніх патріотів, які стали до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну, віддавши найдорожче, що мали, - своє життя. За нас віддали, аби ми жили краще.

Висловлюю слова подяки кожному працівникові ліцею за сумлінну працю у підготовці кваліфікованих робітників. За 40 років мінялися не тільки покоління учнів, а й склад педагогічного колективу. Серед нас є люди, які присвятили життя нашому ліцею та працюють до сьогодні. Висловлюємо подяку та бажаємо здоров’я  заслуженим пенсіонерам. Завжди пам’ятаємо тих колег, які відійшли у вічність

 Нехай і надалі Ваш професіоналізм, самовідданість і творча енергія будуть запорукою нових значних успіхів у нашій важливій справі і підтверджують високий імідж нашого ліцею.

Бажаю всім нам міцного здоров`я, щастя, добра, терпіння, мужності, натхненної праці та нових життєвих і професійних здобутків. Нехай із тепла і щедрості наших сердець щодня збільшується добро на землі і зростають нові покоління зичливих і талановитих особистостей.