КРЕАТИВНА МОЛОДЬ

2024.02.14 11:41

Для учнів КПТМЛ, які завітали до ПК "Мистецький", вівторок цього зимового місяця видався досить теплим та дружнім.
Сьогодні там стартувала безкоштовна програма для молоді "Спільно Кемп. Громади", організатором якої є ГО «Культурна платформа Закарпаття» та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ). Мета програми - об'єднати сучасну молодь та сприяти її соціальній згуртованості, набуттю та розвитку креативних навичок, опануванню корисних знань та вмінь, відкриттю творчого потенціалу.
Діти, які були присутні на заході, спілкувались з лекторами та менторами з креативної економіки, брали участь у інтерактивних воркшопах, вчилися вирішувати соціально важливі питання та відповідати на суспільні виклики.
Слід відзначити, що в межах проекту за 1,5 року у заходах взяли участь більш ніж 40 тисяч дітей віком від 10 до 17 років з усієї України. Програма охоплює творчі креативні практики - від дизайну, поп-арту, режисури і акторської майстерності до актуальних на цей час, як то, - створення авторського контенту та випробовування себе у ролі політика чи законотворця.
Цей чудовий захід надав можливість молоді ліцею відкрити у собі творчий потенціал, поспілкуватись на важливі теми та з користю провести час!