Будуємо майбутнє разом

2023.05.23 20:08

Сьогодні, 23 травня, в Криворізькому професійному транспортно-металургійному ліцеї відбулись урочистості з нагоди відкриття Центру кар’єри «Будуємо майбутнє разом».

Здобувачі освіти ліцею – майбутні провідники пасажирського вагону -  зустрічали гостей почесною вартою на ганку ліцею.

Жовто-блакитну стрічку перерізав директор закладу, ВолодимирПентегов, і, таким чином відкрив шлях  до успіху. В цьому Центрі будуть  надаватись послуги по отриманню спеціальностей, які користуються попитом на сучасному ринку праці.

На відкритті Центру були присутні чисельні  гості з промислових підприємств та навчальних закладів нашого міста, методисти навчально-методичного центру ПТО у Дніпропетровській області, представники Криворізької міської  та  Саксаганської у місті ради, заступник голови Профспілки металургів та гірників України, директор Криворізької філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

Зі словами привітання до всіх присутніх звернулась заступник з НВР  Світлана Калініченко.

Навіть під час  проведення такого Всеукраїнського заходу в ліцеї не припиняється волонтерська робота – учні продовжують наближати нашу перемогу плетінням  маскувальних сіток.

Гості  заходу прийняли активну участь у засіданні круглого столу, де висловили багато цікавих пропозицій щодо співпраці та розвитку Центру кар’єри в нашому ліцеї.

Будемо будувати майбутнє разом!